Ceylan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Okulumuz Mesleki ve Teknik eğitim alanındaki gelişmeleri takip ederek değişimi yakalayan, nitelikli insan yetiştiren, bölgesinde örnek alınacak lider ve saygın bir eğitim kurumu olmayı amaçlıyoruz.

Misyon: “Milli Eğitim Temel Kanunu” doğrultusunda, Mesleki ve Teknik Eğitimde, Birlik ve beraberlik içerisinde, ülkemizin kalkınmasında öncelikli olan Endüstriyel Sanayimize, tüm alan ve dallarımızda, mesleki yeterlilikleriyle donanmış, değişime uyum sağlayan, sosyal ve kültürel gelişmelere açık, kendine güvenen, düşünen, donanımlı, kalifiye aranan eleman ve özgür bireyler yetiştirmek; Mesleki ve Teknik Eğitimin gelişmesini ve sürekliliğini sağlayıcı bireyleri yükseköğretime hazırlamaktır.

Başarılar:

Isınma: MERKEZİ SİSTEM KALÖRİFER
Servis Bilgisi: TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİN SERVİSLE ULAŞIMI SAĞLANMAKTADIR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ceylanmtal.meb.k12.tr

Adres - Mevlana Mah. 8. Sk. No20 Ceylanpınar/ŞANLIURFA Ceylanpınar Devlet Üretme Çiftliği Giriş Kapısına varmadan güneydeSuriye Sınırında

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ ÇİFTLİK KAPISI CİVARI SURİYE SINIRI

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLAR

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIĞIMIZ:152 KM İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTAYIZ